De verjaardag van je hond vieren

Hieperdepiep hoera!! Jouw hond of die van een familielid of vriend(in) is jarig! Honden zijn de laatste jaren steeds meer onderdeel geworden van het gezin. Ze zijn een volwaardig gezinslid en zo worden ze meestal ook behandeld. Steeds meer mensen vinden het dan ook leuk om de verjaardag van hun hond te vieren en hem even extra te verwennen.

Om zo’n dag een feestelijk tintje te geven, is de laatste jaren de markt met feestartikelen voor een hondenverjaardag verder toegenomen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een speciale verjaardagstaart voor honden of leuke ballonnen en slingers met bijvoorbeeld hondjes erop. Natuurlijk zijn er ook veel leuke puzzels te koop die je met je hond kunt doen op zijn verjaardag of verstop zijn favoriete speelgoed of snoepjes door het huis. Maak een heerlijke, extra lange wandeling door het bos of neem hem mee naar een snuffeltuin, waar hij naar hartenlust (los van de lijn) zijn neus aan het werk mag zetten en lekker op ontdekkingstocht mag gaan (wel van te voren een afspraak maken). Genoeg leuke dingen die je kunt doen om de verjaardag van je hond speciaal te maken!

Wil jij graag de leukste feestartikelen voor je hond kopen?

Om jou te helpen hebben we een overzicht gemaakt van artikelen die de verjaardag van je hond compleet zullen maken. Dus waar wacht je nog op? Kijk snel wat er allemaal op de markt is en bestel wat leuks voor je jarige viervoeter! *

 

 

Wil jij ook graag met de kerstdagen een leuk cadeau kopen voor je trouwe viervoeter? Klik dan hier voor de leukste kerstcadeaus voor je hond!

*Let bij de aanschaf van bandana’s en strikjes op de halsmaat om teleurstellingen te voorkomen.